W dniu 20 czerwca br. odbył się wykład pt. „Certyfikacja produkcji ekologicznej” zorganizowana przez Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka i Rolnictwie. Wykład poprowadził Marcin Gąbka, Dyrektor ds. certyfikacji, który przybliżył uczestnikom wymagania prawne dotyczące produkcji ekologicznej oraz zapoznał z kluczowym procesem, który zapewnia, że produkty spełniają surowe standardy dotyczące metody produkcji, przetwarzania, transportu i przechowywania.
Aktualności
Podobne aktualności
Aktualności Uczelni
29 sty 2025
Warsztaty chemiczne z uczniami ZSCKR w Siennicy Różanej
W dniu 28.01.2025 r. uczniowie II klasy Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolnic...
czytaj dalej
Aktualności Uczelni
29 sty 2025
Studenci Uniwersytetu Trzeciego Wieku na warsztatach w Pracowni Oceny Stanu Odżywienia
Studenci III roku kierunku Dietetyki i żywienia zbiorowego zdobyte umiejętności w ramach zajęć praktycznych z przedmiotu „Meto...
czytaj dalej
Aktualności Uczelni
29 sty 2025
Warsztaty dla uczniów z ZSCKR w Okszowie
Uczniowie Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Okszowie wzięli udział ...
czytaj dalej
Aktualności Uczelni
29 sty 2025
Zajęcia praktyczne w Pracowni Oceny Stanu Odżywienia
Studenci III roku kierunku Dietetyka i żywienie zbiorowe w ramach przedmiotu „Metody oceny stanu odżywienia" realizowali prakt...
czytaj dalej