5-7 lipca 2019 roku odbyła się XXXIII wystawa Zwierząt Hodowlanych, Maszyn i Urządzeń Rolniczych w Sitnie. W trakcie targów można było podziwiać różne gatunki roślin ozdobnych oraz zwierząt m.in. bydło mleczne, konie, kozy, owce oraz drób, a także zapoznać się z ofertami firm branży rolniczej. Podczas targów nie mogło zabraknąć stoiska Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Chełmie, która mogła zaprezentować swoją szeroką ofertę edukacyjną, a szczególnie kierunek ROLNICTWO. W ofercie PWSZ w Chełmie nie brakuje kierunku kształcącego przyszłych rolników i osób związanych z tą branżą w zakresie towaroznawstwa, agroturystyki, agrobiznesu, żywienia człowieka i organizacji wypoczynku oraz mechanizacji rolnictwa. Dzięki dużemu zainteresowaniu naszym stoiskiem, mogliśmy się pokazać z jak najlepszej strony oraz nawiązać nowe kontakty i oferty ciekawej współpracy. Podczas dwóch dni prezentacji Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Chełmie Dział promocji wsparli pani dr inż. Ewa Staromirowska-Krzaczek, dr inż. Jacek Cymerman oraz studentki i studenci kierunku Rolnictwo.
Aktualności
Podobne aktualności
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka i Rolnictwie
12 gru 2024
Wystawa kompozycji bożonarodzeniowych Studenckiego Koło Naukowego Agrobiznesu – sekcja florystyczna
Studenckie Koło Naukowe Agrobiznesu sekcja florystyczna PANS w Chełmie serdecznie zaprasza na coroczną wystawę kompozycji bożo...
czytaj dalej
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka i Rolnictwie
29 lis 2024
Konferencja pn. „INTEGRACJA DLA ZDROWIA – EFEKTYWNOŚĆ ZESPOŁU INTERDYSCYPLINARNEGO”
25 listopada w Państwowej Akademii Nauk Stosowanych w Chełmie odbyła się I Konferencja Nauk...
czytaj dalej
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka i Rolnictwie
28 lis 2024
Warsztaty z dietetyki w II LO w Krasnymstawie
W dniu 13 listopada 2024 roku studenci i pracownicy Katedry Dietetyki, Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka i Rolnictwie, Państ...
czytaj dalej
Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka i Rolnictwie
21 lis 2024
I Konferencja Naukowo- Szkoleniowa „Integracja dla zdrowia- efektywność zespołu interdyscyplinarnego”
...
czytaj dalej